Winner NVSHA award 2013 and 2016!

De SEH de Baas

Inspiratiedag management en leiderschap voor SEH-artsen

  • Datum: 22 maart 2022
  • Tijd: 14.00 – 21.00 uur
  • Locatie: In de Ruimte, Oudegracht aan de Werf 230, Utrecht
  • Prijs: € 750,00
  • Accreditatie: aangevraagd bij de NVSHA

De SEH de Baas

EMMC organiseert tijdens dit jubileumjaar op 22 maart een 1-daagse inspiratiedag. Tijdens deze dag krijg je de kans om onder leiding van ervaren SEH-artsen samen met collega’s uit het hele land te werken aan kennis, inspiratie en visie als het gaat om het eigenaarschap van je SEH-afdeling. Ook wordt aandacht besteed aan patiëntveiligheid, besluitvaardigheid en leiderschap.

Tijdens deze dag ontmoeten we elkaar, SEH-artsen uit alle soorten ziekenhuizen en uit heel Nederland. Je neemt jezelf mee, met de vragen waar je mee worstelt maar ook de kwaliteiten en talenten die je bezit.

Dat is het vertrekpunt. Hiermee gaan we met verschillende werkvormen aan de slag om ‘De SEH de Baas’ te kunnen.

Je kunt inspirerende lezingen verwachten (o.a. verbindend leiderschap, beïnvloedingsmodellen, de ziekenhuisorganisatie (financiën, macht, leiderschap, aan welke knoppen te draaien), patiëntveiligheid (safety I-II)). Daarnaast zijn er workshops in kleinere groepen en groepsdiscussies.

Keynote speaker

Mathieu Weggeman
Hoogleraar Organisatiekunde, in het bijzonder Innovatie Management aan de Faculteit Industrial Engineering & Innovation Sciences van de Technische Universiteit Eindhoven.