Skip to main content
Winner NVSHA award 2013 and 2016!

Booster-sessies

  • Datum volgt in overleg.
  • In de periode na deze Masterclass is er de mogelijkheid om je verder te verdiepen in specifieke onderwerpen die met leiderschap in de acute zorg te maken hebben, zodat je nog meer op maat kan werken aan jouw impact. Er worden online booster-sessies georganiseerd om op een specifiek onderwerp een vervolg te geven aan deze Masterclass. Aan één van deze boosters kan je gratis deelnemen, die kosten zitten bij de prijs van de training in. Uiteraard mag je ook meerdere boosters volgen.

Ziekenhuisfinanciering: van A tot Z

Twee sessies à 3 uur

Als je weet hoe geld rolt, begrijp je beter waarom bepaalde zaken gebeuren en kan je daarop inspelen. Deze kennis maakt je werk als manager en SEH arts effectiever en zorgt voor meer invloed.

In twee online sessies van 3 uur lopen we met een zorgeconoom en een ervaren leidinggevende de ins en outs van ziekenhuisfinanciering door. We gaan in op de financiering van de zorg in algemene zin, maar ook op de DOT en op de manier waarop je voor de SEH geld kunt regelen. Vanachter je scherm kan je interactief deelnemen…

Hoe krijg ik zaken voor elkaar?

Twee sessies à 3 uur
  • Wat is het geheim achter een goed plan? Hoe kom ik goed beslagen ten ijs?
  • Wat zijn de kritische succesfactoren om een project te laten lukken?

Aan de hand van diverse geniale mislukkingen en successen uit de zorg en van de SEH analyseren we wat we kunnen verbeteren aan onze eigen effectiviteit en die van anderen. Ook krijg je de mogelijkheid om jouw persoonlijke plan voor te leggen en tips te krijgen hoe je het tot een succes kunt maken.

De touwtjes in handen

Twee sessies à 3 uur

In de dagelijkse realiteit voel je soms net een speelbal van anderen die iets van jou gedaan willen krijgen. Hoe houd je de touwtjes in handen en zorg je ervoor dat je invloed hebt op je dagelijkse werk? Hoe zorg je voor autonomie en het behouden van regie? Van die twee punten is uit onderzoek gebleken dat het belangrijke factoren zijn voor werkgeluk en duurzame inzetbaarheid. Daarom gaan we hiermee aan de slag.

In deze booster combineren we interactieve sessies met toepasbare achtergrondinformatie. Na de booster kan je er ook echt daadwerkelijk mee aan de slag.